چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery
چگونگی بیماری زونا No Further a Mystery
Blog Article
سلامت و بهداشتبیماری ها و راه درمانزونا، علائم و درمان آن
نگرانی در مورد فاجعه انسانی در نوار غزه هفته گذشته با انتشار گزارش هشداردهنده همراه با مجموعهای از نقشهها، نمودارها و آمار شدت یافت.
تاولها معمولا روی یك نوار پهن پوست در امتداد مسیر رشته های عصبی حسی در یك ناحیه خاص پوست پدید می آیند.
علاوه بر موارد فوق، استفاده از داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی و مخدرها هم میتواند در تسکین علائم این عارضه مؤثر باشد.
بعد از گذشت چند سال، این ویروس مجدداً فعال میشود و در امتداد عصبهای حسی به سمت پوست مهاجرت میکند و در آنجا بیماری زونا را به وجود میآورد.
درصورت تکرار بثورات پوستی جهت بررسی دقیق به متخصص عفونی مراجعه کنید
○ داشتن شرایطی که سیستم ایمنی را تضعیف میکند، مانند بیماری ایدز یا سرطان
تلاش ناکام «شیر بیدم و سر و اشکم» برای حل بحران غزه؛ شورای امنیت دوباره به سد «حق وتو» خورد
ویروس "واریسلازوستر" جزء خانواده ویروس های "هرپس" كه تبخال را ایجاد می كند است، لغت زوستر به معنی تسمه یا كمربند است. در بیماری زونا درد شدید و سوزنده ای به صورت ثابت در طول یك مسیر عصبی حس می شود و تاول های قرمزی چند روز بعد در محل درد ظاهر می شود كه رنگ تاول ها كم كم به تیرگی می گراید.
جلالی: گل محمدی گزینه اول هدایت تیم امید است اما موانعی وجود دارد
به خاطر داشته باشید كه اگر به آسپیرین حساسیت دارید از این فراورده استفاده نكنید.
درد و علائم عمومی زونا معمولاً بعد از برطرف شدن جوشهای چرکین به تدریج تسکین پیدا میکند. در مواردی از این بیماری که حالت خیلی حاد و شدید نداشته باشد، معمولاً بهبودی کامل برای کودکان و جوانان بعد از ۲ تا ۳ هفته و برای بزرگسالان بعد از ۳ تا ۴ هفته حاصل میشود.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
راه پیشگیری از زونا چیست و چطور افراد بالغ بیماری زونا و سردرد از آن در امان میمانند؟ بزرگسالانی که ۵۰ سال سن دارند یا مسنتر هستند نیز باید واکسن زونا را دریافت کنند که به آن در اصطلاح پزشکی «واکسن ایمنسازی واریسلا زوستر» گفته میشود.